SON DAKİKA

NAKLİYAT HABERLERİ

EKONOMİ

İstanbul’a yakın kamp yerleri!

EKONOMİ

Teknoloji şirketleri dolandırıldı

DÜNYA

Son dakika… Kan donduran fotoğraftaki kadın Türk çıktı

DÜNYA

Tarihin hiç akıldan çıkmayan fotoğrafları

DÜNYA

Eurovision’a katılması engellenen Rus şarkıcı konuştu

DÜNYA

700 yıllık iskelete yeniden yüz verdiler

DÜNYA

Irkçı siyasetçiden skandal sözler

DÜNYA

Ukrayna’da sıcak saatler: Bir şehir boşaltılıyor

DÜNYA

Oğul Trump’tan skandal hareket!

Otomobil yarışlarında yerli lastik dönemi

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Serkan Yazıcı, yarışlarda ilk kez kullanılan yerli lastik Petlas’tan memnun kaldıklarını belirtti.

Bu haber 24 Mart 2017 - 10:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yazıcı, yaptığı açıklamada, Petlas ile iş birliği kapsamında, İzmir’de düzenlenen Şampiyonlar Şampiyonası’nda pilotların yerli lastikleri kullandığını kaydetti.

Yerli lastiklerin yarıştan başarıyla çıktığını aktaran Yazıcı, “Petlas’ın dünya yarışlarında da başarılı olmasını diliyoruz. İlk kez piste çıkan yerli lastiklerin böyle büyük bir yarıştan başarılı sonuç alması hakikaten mutluluk verici. Önümüzdeki süreçte de Petlas ile faydalı çalışmalar yapmayı planlıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

2017 Şampiyonlar Şampiyonası’nı kazanan Ayhancan Güven ise “Hayatımda ilk defa bir yarışta yerli bir lastik kullandım. Lastiğin performansını başarılı buldum.” ifadelerini kullandı.

AA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
Kültür Üniversitesi’nde ‘Yaratıcı İş Fikirleri’ yarışması
Darüşşafaka giriş sınavı’na başvurular sürüyor
TED İzmir Koleji Öğrencileri Yaratıcılıkla Amerika’da!
Sabancı Üniversitesi’den ‘Ulusal Duyarlılık Konferansı’
Eğitimde fırsat eşitliğiyle ‘Başarı Her Yerde’
Yakın Doğu Üniversitesi ‘3. Nesil Üniversite’ modeline örnek oldu
ALES 2017 ilkbahar dönemi için son başvuru günü bugün!
Bakan Yılmaz’dan YGS açıklaması
YDS adaylarının sınav giriş yerleri belli oldu!
Akademi dünyasında naylon tez pazarı!
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Paris savcılığı, Fiat hakkında adli soruşturma başlattı
SON DAKİKA