SON DAKİKA

NAKLİYAT HABERLERİ

EKONOMİ

İstanbul’a yakın kamp yerleri!

EKONOMİ

Teknoloji şirketleri dolandırıldı

DÜNYA

Son dakika… Kan donduran fotoğraftaki kadın Türk çıktı

DÜNYA

Tarihin hiç akıldan çıkmayan fotoğrafları

DÜNYA

Eurovision’a katılması engellenen Rus şarkıcı konuştu

DÜNYA

700 yıllık iskelete yeniden yüz verdiler

DÜNYA

Irkçı siyasetçiden skandal sözler

DÜNYA

Ukrayna’da sıcak saatler: Bir şehir boşaltılıyor

DÜNYA

Oğul Trump’tan skandal hareket!

Erdoğan; Küstahlar bize küstahlık taslayamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB’nin Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn’ın sözlerine sert cevap verdi.

Bu haber 24 Mart 2017 - 10:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

AB’ye tepki gösteren Erdoğan, “Bizlerin liderler zirvesine katılmamızı kabullenmediler. Şu anda hala yarım ağızla bir şeyler söylüyorlar. Türkiye artık bunları kabul edecek bir ülke değil. Sorun bizden kaynaklanmıyor. Sorun AB üyesi ülkelerin bir kısmından kaynaklanıyor. İngiltere ne yaptı? Referanduma gitti, adımını attı. Ben İngiltere’nin bu duruşunu takdir ediyorum” diye konuştu.

“KÜSTAHLAR BİZE KÜSTAHLIK TASLAYAMAZ”

Erdoğan, “AB ile siyasi ve idari konularda gözden geçirme ihtiyacımız olabilir. Bakanımı engelliyor. Genişlemeden sorumlu zat ismini bile vermeyeceğim gidiyor bizler için küstah tabirini kullanıyor. Aynaya baksın ya. Küstahlar bize küstahlık taslayamaz. İleriye gidenler aynı karşılığı bulacaklar. Türkiye ile böyle gayri ahlaki bir yarışa girilemez. Aynı cevabını alırlar. Bir taraftan müzakere masasında olacaksın bir taraftan da bunu yapacaksın. 3 milyon mülteciyi alacaksın ev sahipliği yapacaksın ‘ne olur bize göndermeyin’ diyecekler” açıklamasında bulundu.

Bu kez açık açık söyledi! Türkiye’nin üyeliği…

Etiketler :
abbizeCumhurbaşkanıErdoğanKüstahlarküstahlıkSİYASET HaberleritaslayamazTürkiye
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
Kültür Üniversitesi’nde ‘Yaratıcı İş Fikirleri’ yarışması
Darüşşafaka giriş sınavı’na başvurular sürüyor
TED İzmir Koleji Öğrencileri Yaratıcılıkla Amerika’da!
Sabancı Üniversitesi’den ‘Ulusal Duyarlılık Konferansı’
Eğitimde fırsat eşitliğiyle ‘Başarı Her Yerde’
Yakın Doğu Üniversitesi ‘3. Nesil Üniversite’ modeline örnek oldu
ALES 2017 ilkbahar dönemi için son başvuru günü bugün!
Bakan Yılmaz’dan YGS açıklaması
YDS adaylarının sınav giriş yerleri belli oldu!
Akademi dünyasında naylon tez pazarı!
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Başbakan Yıldırım’ı CHP’li milletvekili karşıladı
Almanya’dan flaş Türkiye açıklaması!
SON DAKİKA